Zaterdag 20 mei - Vijfde Classic Car Rally for Charity - Rotary Club Tielt

dimanche 2 juillet 2017

Zaterdag 20 mei - Vijfde Classic Car Rally for Charity - Rotary Club Tielt

Classic – én toch anders !

Unieke combinatie met deelname van zwaar gehandicapte kinderen van Medisch Pedagogisch Instituut

 

Zaterdag 22 mei was de vijfde editie van de Classic Cars rally for Charity georganiseerd door Rotary Club Tielt –

Met zo’n 50 deelnemers aan de start, waaronder de meerderheid voor de 5de keer –

Vertrekkend uit Tielt, richting Zwalmstreek met originele stop in het Kasteel van Beerlegem waar ze op gepaste wijze in de tuin ontvangen werden door graaf d’Ursel . Vervolgens ging het richting MPI Deinze, waar zo’n 150 kinderen, ouders, vrienden en begeleiders stonden te wachten op wat voor hen een onvergetelijke dag zou worden.

Na een lichte maaltijd  werden de co-piloten vervangen door kinderen/bewoners van het MPI voor een rit in een Classic Car. Een hele organisatie – én uitdaging – Gezien de handicap van sommige moest ook een extra begeleider meerijden. De gezichten straalden – de getuigenissen van de piloten achteraf waren opnieuw om stil van te worden …

Iedereen werd vervolgens verwend op een uitgebreid dessert waarna de classic cars onder ruime belangstelling opnieuw vertrokken richting Oudenaarde Golf – waar een zonovergoten terras op hen wachte.

Tenslotte werd de laatste etappe aangevat richting Oostnieuwkerke/Roeselare – hoeve Chrisantemi, om in klasse en stijl deze prachtige dag te eindigen.